Pracovní skupiny k plánování rozvoje sociálních služeb v Plzeňském kraji - aktualizace termínů

V souladu se strategickými dokumenty Plzeňského kraje i zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění, pokračuje Plzeňský kraj v procesu plánování sociálních služeb ve spolupráci se zástupci obcí, poskytovateli sociálních služeb a odbornou i laickou veřejností. Pracovní skupiny k plánování rozvoje sociálních služeb se budou konat na úrovni obcí s rozšířenou působností v Plzeňském kraji v následujících měsících.

V pracovních skupinách se setkávají zástupci obcí, poskytovatelů sociálních služeb, odborná i laická veřejnost a osoby, kterým jsou sociální služby poskytovány, se zástupci Odboru sociálních věcí Krajského úřadu Plzeňského kraje.

Konkrétní potřeby rozvoje sociálních služeb vzešlé z pracovních skupin budou podkladem pro aktualizaci dokumentů plánování a rozvoje sociálních služeb Plzeňského kraje.

V příloze naleznete termíny pracovních skupin, které budou probíhat na území obcí s rozšířenou působností. Pokud se chcete zúčastnit pracovních skupin, přihlaste se, prosím, prostřednictvím jednoho z uvedených e-mailů: erika.kunesova@plzensky-kraj.cz,  michaela.suchova@plzensky-kraj.cz nebo ivona.pavelkova@plzensky-kraj.cz.

Přílohy

Autor: Michaela Šůchová - Plzeňský kraj

28.04.2023